Welcome to Our Community

Some features disabled for guests. Register Today.

How does the OpenBuilds site work?

Discussion in 'OpenBuilds Forum Help' started by Mark Carew, Aug 5, 2013.

  1. Mark Carew

    Mark Carew OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Project Maker Builder Resident Builder

    Joined:
    Jun 28, 2013
    Messages:
    2,497
    Likes Received:
    1,981
    Check this help page first to see if you can find help learning about the way OpenBuilds.com site works.
    http://www.openbuilds.com/help/
    If you still need help please post away and we will do our best to help.
    Thanks
     
  2. Makerwill

    Makerwill New
    Builder

    Joined:
    Dec 4, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    In case you are not aware, the link posted at the time of this reply provides an error message "The requested page could not be found.".
     
  3. Mark Carew

    Mark Carew OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Project Maker Builder Resident Builder

    Joined:
    Jun 28, 2013
    Messages:
    2,497
    Likes Received:
    1,981
    Public Do Omens likes this.
  4. Robert E. Nee

    Builder

    Joined:
    Dec 5, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    8
    Hi, I started a "build in progress". Apparently I have to "publish" the "build in progress' to make incremental progress visible to the rest of the community. Is this correct? Thanks.
     
  5. MaryD

    MaryD OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Builder

    Joined:
    Apr 13, 2016
    Messages:
    647
    Likes Received:
    630
    Yes, the build will stay in draft until you decide to "publish" to the site. You can publish as "in progress" then later update to "complete". Hope this helps!
     
  6. Jim Robinson

    Builder

    Joined:
    May 2, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    4
    OK so this forum has me feeling like a newbie. I can (obviously) post comments/replies but I can't for the life of me figure out how to start a new thread or ask a question? Am I missing something obvious??
     
  7. Rick 2.0

    Rick 2.0 OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Builder Resident Builder

    Joined:
    Dec 20, 2013
    Messages:
    2,388
    Likes Received:
    1,197
    Simple, go to the forum of choice (in your case I'm guessing its Laser Cutters) and up in the right hand corner you should see a blue box labeled "Post New Thread".
     
    MaryD and Peter Van Der Walt like this.
  8. MusaedQ8

    MusaedQ8 New
    Builder

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trying to post thread but its show me:

    The following error occurred:
    Your content can not be submitted. This is likely because your content is spam-like or contains inappropriate elements. Please change your content or try again later. If you still have problems, please contact an administrator.

    change my content Same result
     
  9. Peter Van Der Walt

    Peter Van Der Walt OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Project Maker Builder Resident Builder

    Joined:
    Mar 1, 2017
    Messages:
    4,277
    Likes Received:
    1,552
    Hi @MusaedQ8 - we've addressed an error in the configuration, and your post will now be allowed:
    I've salved the text for you to avoid retyping:

    Unfortunately the 0-10v circuitry is on the Brains board, it consists of Opamp circuit to change the 5v PWM circuit into a 0-10v circuit. You can look at that section of the schematic on the PDF schematics on the files and drawings tab of BlackBox Motion Control System
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice