Welcome to Our Community

Some features disabled for guests. Register Today.

Fusion G code problems

Discussion in 'CNC Mills/Routers' started by michael lacasse, Mar 27, 2019.

  1. michael lacasse

    michael lacasse Well-Known
    Builder

    Joined:
    Mar 16, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Hey guys I am using the new black box and using Openbuilds Control to move it around. It works great when I use the Openbuilds cam software to cut g-code but when I use fusion 360 all I can get is the tool to move from 0,0,0 to the side of my part and it wont move any futher. Also, I am using the WorkBee - Duet.cps post processor since F360's grbl doesnt seem to work. Can some one please help?

    Thank you

    p.s. see attached. 001 is my cut file (a simple square)
     

    Attached Files:

    • 001.txt
      File size:
      6.6 KB
      Views:
      5
  2. sharmstr

    sharmstr Master
    Moderator Builder

    Joined:
    Mar 23, 2018
    Messages:
    566
    Likes Received:
    317
    I looked at the code and nothing is jumping out at me as being an issue. Its missing some codes that I normally like to have in my files, but again, I dont see that as an issue.

    Try this post: swarfer/GRBL-Post-Processor
     
    David the swarfer likes this.
  3. michael lacasse

    michael lacasse Well-Known
    Builder

    Joined:
    Mar 16, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    See attached image. I get blank properties when I try to write with the Openbuildsgrbl post processor. Same thing when I try the fusion36 - easel. Am I doing something wrong?
     

    Attached Files:

  4. sharmstr

    sharmstr Master
    Moderator Builder

    Joined:
    Mar 23, 2018
    Messages:
    566
    Likes Received:
    317
    That's usually an indication that there is something wrong with the javascript. How did you get the files? Did you download or copy and paste?
     
  5. David the swarfer

    David the swarfer OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Builder

    Joined:
    Aug 6, 2013
    Messages:
    1,165
    Likes Received:
    574
    from github you need to download the zip file and then extract from there.
    hit the green 'clone or download' button and download the zip
    now extract the cps from that.

    (yes there are other ways but this is the simplest)
     
  6. michael lacasse

    michael lacasse Well-Known
    Builder

    Joined:
    Mar 16, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Thanks guys. I will try that. I did a right click, save link as.
     
    sharmstr likes this.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice