Welcome to Our Community

Some features disabled for guests. Register Today.

SketchUp Renders

Discussion in 'General Talk' started by GrayUK, Sep 11, 2018.

  1. GrayUK

    GrayUK Openbuilds Team
    Staff Member Moderator Builder

    Joined:
    May 5, 2014
    Messages:
    1,350
    Likes Received:
    428
    Has anybody found or used, a good, easy to use, (free) renderer for their SketchUp models?
     
  2. David the swarfer

    David the swarfer OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Builder

    Joined:
    Aug 6, 2013
    Messages:
    946
    Likes Received:
    420
    what about Sketchup Layout?

    for anything else you would have to export as an STL or similar. then import. maybe Rhino?
     
  3. GrayUK

    GrayUK Openbuilds Team
    Staff Member Moderator Builder

    Joined:
    May 5, 2014
    Messages:
    1,350
    Likes Received:
    428
  4. Mark Carew

    Mark Carew OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Resident Builder Project Maker Builder

    Joined:
    Jun 28, 2013
    Messages:
    2,127
    Likes Received:
    1,399
    Hey that looks like a nice one @GrayUK good find brother! :thumbsup:
     
  5. GrayUK

    GrayUK Openbuilds Team
    Staff Member Moderator Builder

    Joined:
    May 5, 2014
    Messages:
    1,350
    Likes Received:
    428
    VIZ_0003.png It works great, but only with 2015 so far. Not a great problem, I just load up 2017, resave as 2015, shut everything, open 2015 again, and there you go! :thumbsup:
    I should add, my machine has arrived and will be known as:...... "Black Beauty" :D:D:D:D

    Keep watching!!
    GOT SOME SERIOUS UN-PACKING TO DO!!
     
    HC.Carbo likes this.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice