Welcome to Our Community

Some features disabled for guests. Register Today.

Fusion 360 question

Discussion in 'CAD' started by Barry Danks, Feb 25, 2018.

  1. Barry Danks

    Barry Danks Veteran
    Builder

    Joined:
    Apr 21, 2016
    Messages:
    113
    Likes Received:
    35
    I've searched for an hr on drawing a line on a different plane.
    I have a sketch that is centered 100mm x 100mm of center.
    Any line or construction always want to be placed on the 0 of the plane.
    How do I draw a line across a different plane of the sketch?
    I appreciate any help and always pay it forward on what
    I learn.
     

    Attached Files:

  2. David the swarfer

    David the swarfer OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Builder

    Joined:
    Aug 6, 2013
    Messages:
    967
    Likes Received:
    433
    stop the current sketch
    start sketch
    select the plane you want the new line to be on
    draw the line
    constrain the line
    stop sketch
     
  3. Barry Danks

    Barry Danks Veteran
    Builder

    Joined:
    Apr 21, 2016
    Messages:
    113
    Likes Received:
    35
    Thank you I appreciate it
    I have another question.
    how do you put a fillet just around the stem on tis
     

    Attached Files:

  4. JustinTime

    JustinTime Master
    Builder

    Joined:
    Dec 18, 2013
    Messages:
    161
    Likes Received:
    34
    Click on the 'Modify' Tab and choose "fillet" or...press the 'F' button.
     
  5. Barry Danks

    Barry Danks Veteran
    Builder

    Joined:
    Apr 21, 2016
    Messages:
    113
    Likes Received:
    35
    Thanks
    Tha'ts what I thought. But for whatever reason it wasn't letting me do that. I closed the program down and restarted and it works
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice