Welcome to Our Community

Some features disabled for guests. Register Today.

Build tools - unable to Edit build write up.

Discussion in 'General Talk' started by Robert E. Nee, Apr 6, 2018.

  1. Robert E. Nee

    Robert E. Nee Well-Known
    Builder

    Joined:
    Dec 5, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    7
    Have been using the Build tools to document my Build in progress. No problems for months and months. As of a few days ago when I bring up my latest published build and hit "EDIT Build", the build comes up with the contents empty but the figure files are still present. The Build contents is present but the attempt to edit the build results in an "empty" document. Did anyone encounter this? Is there a workaround? Thanks in advance.
     
  2. Robert E. Nee

    Robert E. Nee Well-Known
    Builder

    Joined:
    Dec 5, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    7
    OK, no problem now. The published build was populated with all data but could not "Edit build". The unpublished build would not display data. I had partially deleted this build by accident, I missed the red "X". Upon hitting this red "X" a dialogue box came up requesting/confirming the deletion. I chose this option and then The published build data was restored and the "Edit Build" works as before.
     
  3. MaryD

    MaryD OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Builder

    Joined:
    Apr 13, 2016
    Messages:
    539
    Likes Received:
    521
    Glad to hear that you've worked out the kinks!
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice