Welcome to Our Community

Some features disabled for guests. Register Today.

Problems editing settings

Discussion in 'CAM' started by David Beale, Feb 4, 2019.

  1. David Beale

    David Beale Well-Known
    Builder

    Joined:
    Mar 17, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    In Openbuilds CAM I am able to edit the laser power settings in the settings tab but they do not persist after I close settings and so do not get into the GCODE unless I change another setting as well! I have tried three different browsers all with the same result. This using Beta version as of Feb 2019. Any ideas please?
     
    #1 David Beale, Feb 4, 2019
    Last edited: Feb 4, 2019
  2. Peter Van Der Walt

    Peter Van Der Walt OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Resident Builder Project Maker Builder

    Joined:
    Mar 1, 2017
    Messages:
    1,380
    Likes Received:
    727
    We'll be glad to checkout this potential bug! :) Gimme a couple and I'll report back.
     
  3. Peter Van Der Walt

    Peter Van Der Walt OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Resident Builder Project Maker Builder

    Joined:
    Mar 1, 2017
    Messages:
    1,380
    Likes Received:
    727
    MaryD and David the swarfer like this.
  4. David Beale

    David Beale Well-Known
    Builder

    Joined:
    Mar 17, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    That fixed it! Thank you.
     
    Peter Van Der Walt likes this.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice